MARIO SI LUIGI REGATUL DE CRISTAL - JOCURI IN 2

MARIO SI LUIGI REGATUL DE CRISTAL - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Mario si Luigi Regatul de Cristal:
Mario si Luigi Regatul de Cristal este unul din cele mai noi jocuri in doi jucatori aparute pe site-ul nostru, numai aici in categoria jocurilor cu Mario. In acest joc veti fi cu Mario si Luigi si va trebui sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel. Pare simplu dar nu va grabiti sa judecati deoarece jocul e destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap. Trebuie sa colaborati cu partenerul vostru ca sa reusiti sa va indepliniti obiectivul. Va trebui sa ajungeti la usa din fiecare nivel dar nu inainte sa gasiti cheia care o va deschide. Trebuie sa fiti atenti la drum deoarece e plin de obstacole si inamici si daca intrati in ele veti pierde o viata si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. daca ti se termina toate vietile va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. Trebuie sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu Mario si tastele w, s, a, d pentru a va deplasa cu Luigi. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul Mario si Luigi Regatul de Cristal.

Instructiuni: folositi sagetile pentru a va deplasa cu Mario si w,a,s,d pentru a va deplasa cu Luigi
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Luigi Regatul de Cristal acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mario si luigi, jocuri mario and luigi crystal kingdom, jocuri in 2 jucatori, jocuri cu mario in 2, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 26327 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Luigi Regatul de Cristal, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario si Luigi Regatul de Cristal!

Made by www.firstpixel.info