MARIO SI CASA DE DULCIURI - JOCURI IN 2

MARIO SI CASA DE DULCIURI - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Mario si Casa de Dulciuri:
Mario si Casa de Dulciuri este un joc palpitant de aventura aparut in aceasta categorie numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara si anume www.jocuri-friv.ro care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa ii ajutati pe eroii nostrii sa evadeze din casa de dulciuri ajungand cu bine la finalul fiecarui nivel. Desi pare o sarcina usoara nu va grabiti sa judecati deoarece veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap si trebuie sa fiti foarte atenti. In acest joc nu il aveti in prim plan numai pe Mario ci si pe prietenul sau Luigi deci veti avea ocazia sa jucati alaturi de un prieten de la acelasi calculator. In acest joculet de aventura va trebui sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu Mario si w, a, s si d pentru a va deplasa cu Luigi. Incercati sa adunati de pe drum cat mai multe bonusuri deoarece ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre acest joc.

Instructiuni: folositi sagetile pentru a va deplasa cu Mario si w, a, s si d pentru a va deplasa cu Luigi
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Casa de Dulciuri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri mario house candy, jocuri cu mario in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 10736 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Casa de Dulciuri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

florica maria roxana a spus 24.03.2015

vreau sa ma joc o data

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info