MARIO SI DOVLECII - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario si Dovlecii:
Mario si Dovlecii este un joc palpitant aparut in categoria jocurilor cu arcuri si sageti numai aici pe cel mai frumos site de jocuri din tara si anume www.jocuri-friv.ro. In acest joc va trebui sa dati dovada de multa indemanare si mai ales precizie pentru a va indeplini obiectivul din fiecare nivel. va trebui sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa puneti tinta si sa trageti cu sageata in dovleacul din fiecare nivel. Pare simplu dar nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa fiti foarte atenti la timp. Jocul este contracronometru si daca nu loviti dovleacul inainte ca timpul sa se termine va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. In partea de sus in dreapta ecranului va fi afisat cronometrul. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa loviti dovleacul deoarece veti avea de tras pe langa obstacole. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu arcuri si sageti.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Dovlecii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri mario shoot pumpkins, jocuri cu dovleci, jocuri de halloween, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7461 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Dovlecii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario si Dovlecii!

Made by www.firstpixel.info