MARIO AVENTURA IN APA - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Aventura in Apa:
Mario Aventura in Apa este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa il ajutati pe eroul nostru sa ajunga la finalul fiecarui nivel cat se poate de repede. Desi pare o sarcina usoara nu va grabiti sa subestimati dificultatea jocului deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare va fi tot mai greu sa iti duci la bun sfarsit obiectivul. Trebuie sa fiti foarte atenti la timp si la inamicii de pe drum. Jocul este contracronometru si daca nu ajungi la linia de sosire inainte ca timpul sa se termine veti pierde o viata si va trebui sa reincepeti nivelul. Acelasi lucru se intampla si daca intri in inamici deci fiti foarte atenti. daca ti se termina toate vietile veti fi nevoiti sa incepeti tot jocul de la inceput. Veti avea nevoie de sageti cu ajutorul carora trebuie sa va deplasati cu Mario pe sub apa. Incercati sa adunati cat mai multe monede pentru a avea sanse sa intrati in topul jucatorilor.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Aventura in Apa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu apa, jocuri the adventure of super mario water, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2735 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Aventura in Apa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Aventura in Apa!

Made by www.firstpixel.info