CURSA LUI MARIO 2 - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Cursa lui Mario 2:
Ca sa va indepliniti obiectivul din acest joc trebuie sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa fiti foarte atenti la drum. Acesta e foarte accidentat si o mica greseala te poate costa o viata daca nu esti atent. Daca va rasturnati veti incepe nivelul de la inceput, pe langa ca pierdeti o viata. Daca ti se termina toate vietile veti fi nevoiti sa incepeti tot jocul de la inceput. Veti avea nevoie de sageti pentru a conduce motocicletele sau scuterele si de mouse pentru a va alege vehiculul. Pe masura ce avansati in nivele superioare va asteapta trasee din ce in ce mai dificil de strabatut. Trebuie sa adunati cat mai multe puncte daca vreti sa aveti sansa sa intrati in topul jucatorilor. Acordati-ne un like daca v-a placut joculetul nostru din categoria motocicletelor.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cursa lui Mario 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri mario ride 2, jocuri cu scutere, jocuri cu motoare, jocuri mario cu motociclete, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2209 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cursa lui Mario 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cursa lui Mario 2!

Made by www.firstpixel.info