MARIO NOUA AVENTURA - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Noua Aventura:
Mario Noua Aventura este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru numai aici in categoria eroului nostru. In acest joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori indeplinindu-va obiectivul cu succes. ca sa ajungeti in topul jucatorilor trebuie sa faceti tot posibilul sa adunati cat mai multe puncte. Punctele le primiti daca colectati bonusuri de pe drum si daca distrugeti multi inamici. Desi pare o treaba usoara sa intrati in topul celor mai buni jucatori, nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si aveti mult de munca. In acest joc veti avea nevoie numai de tastele w, a, s si d pentru deplasare si de tastele k si l pentru atac. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul. Veti da de inamici tot mai multi si mai puternici de aceea trebuie sa dati dovada de multa indemanare si agilitate pentru a le face fata. Aveti grija sa nu intrati in ei deoarece veti pierde o viata si veti incepe nivelul de la inceput.

Instructiuni: folositi w,a,s,d pentru deplasare si k,l pentru atac
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Noua Aventura acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri mario new adventure, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1750 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Noua Aventura, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andrei a spus 24.01.2015

este amuzant

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info