MARIO KING KONG - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Mario King Kong:
Mario King Kong este un joc palpitant de aventura aparut pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc trebuie sa jucati alaturi de un prieten de la acelasi calculator deoarece este un joculet in doi jucatori. Trebuie sa colaborati cu partenerul ca sa va indepliniti obiectivul cu succes. In acest joc va trebui sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel, facand fata inamicilor si obstacolelor de pe drum. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap. In acest joc trebuie sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu broasca testoasa si tastele w, a, s si d pentru a va deplasa cu Mario. Aveti grija la obstacole deoarece daca nu reusiti sa le ocoliti veti pierde o viata si daca le pierdeti pe toate veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput.

Instructiuni: folositi sagetile pentru a va deplasa cu broasca testoasa si w,a,s,d pentru a va deplasa cu mario
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario King Kong acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri in 2 jucatori, jocuri cu mario in 2, jocuri cu broaste testoase, jocuri cu king kong, jocuri king kong mario, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 13758 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario King Kong, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario King Kong!

Made by www.firstpixel.info