MARIO MAREA AVENTURA 7 - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Marea Aventura 7:
Mario Marea Aventura 7 este un nou joc aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea deoarece numai asa veti reusi sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel alaturi de eroul nostru. Trebuie sa fiti foarte atenti la ianmicii de pe drum si la obstacole deoarece daca intrati in ei sau in ele veti pierde o viata si veti incepe nivelul de la inceput. Daca ti se termina toate vietile va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. In partea de sus a ecranului va fi afisat punctajul si vietile. In acest joc veti avea nevoie numai de tastele w, a, s si d pentru deplasare si de tasta j pentru atac. DAca vreti sa sariti mai tare trebuie sa apasati de doua ori pe tasta w. In acest joc ca sa puteti trece mai departe, trebuie sa ajungeti la castelul de la finalul nivelului numai dupa ce adunati de pe drum toate monedele de aur. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul e destul de dificil si trebuie sa munciti foarte mult pentru a reusi. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru Mario Marea Aventura 7.

Instructiuni: folositi w,a,s,d pentru deplasare si j pentru a trage
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Marea Aventura 7 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri mario great adventure 7, jocuri cu yoshi, jocuri cu printese, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3034 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Marea Aventura 7, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Marea Aventura 7!

Made by www.firstpixel.info