MARIO AVENTURA IN PADURE - JOCURI CU MARIO

MARIO AVENTURA IN PADURE - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Aventura in Padure:
Mario Aventura in Padure este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria jocurilor cu Mario numai aici pe jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel, adunand toate ciupercile colorate din padure. Pare simplu dar nu va grabiti sa judecati deoarece traseul prin padure este plin de inamici si de obstacole de care trebuie sa va feriti, daca nu vreti sa pierdeti o viata si sa incepeti nivelul de la inceput. Daca ramaneti fara vieti veti fi nevoiti sa incepeti tot jocul de la inceput. Trebuie sa folostii tastele w, a, s si d pentru deplasare, tasta k pentru a arunca cu cutite si tasta j pentru a arunca cu bombe. Cutitele le puteti folosi pentru a distruge inamicii sau pentru a trage cu ele in pereti astfel incat sa le folositi ca sa va urcati pe ele unde nu puteti sari prea sus. Bombele se folosesc pentru distrugerea inamicilor sau a peretilor de piatra. Acordati-ne un like daca v-a placut noul nostru joc, Mario Aventura in Padure.

Instructiuni: folositi w,a,s,d pentru deplasare, j pentru a arunca bombe si k pentru a arunca cutite
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Aventura in Padure acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri mario forest adventure, jocuri cu mario in padure, jocuri in padure, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2507 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Aventura in Padure, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Aventura in Padure!

Made by www.firstpixel.info