VIOLETA LA DOCTORUL DE URECHI - JOCURI CU VIOLETA

VIOLETA LA DOCTORUL DE URECHI - JOCURI CU VIOLETA

Cele mai populare JOCURI CU VIOLETA

Descrierea jocului Violeta la Doctorul de Urechi:
Violeta la Doctorul de Urechi este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria Violetei numai aici pe jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea si perspicacitatea. In acest joc o aveti in prim plan pe eroina noastra din serialul Disney Channel Violeta, care are probleme cu urechea dreapta si are nevoie de o interventie medicala pentru a se putea intoarce pe scena, deoarece urechea este foarte importanta pentru o cantareata. In acest joc veti face pe doctorul si va trebui sa o tratati pe Violeta ca sa ii vindecati infectia din ureche. Nu e atat de usor deoarece trebuie sa fiti atenti si sa munciti foarte mult pentru a face-o bine pe eroina noastra. In acest joc veti avea nevoie de mouse pentru a va indeplini sarcinile folosind ustensilele din partea de jos a ecranului. Lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre jocul Violeta la Doctorul de Urechi.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Violeta la Doctorul de Urechi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu doctori, jocuri violetta ear doctor, jocuri cu doctori de urechi, jocuri cu violeta noi, jocuri cu violeta disney channel, jocuri cu violetta, jocuri cu violeta si ludmila, jocuri cu violeta si leon, jocuri cu violeta castilio, jocuri disney channel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 34043 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Violeta la Doctorul de Urechi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ion a spus 10.12.2016

Not found. The requested URL /files/swf/Violetta-Ear-Doctor_1411635719.swf was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

flori a spus 03.12.2014

frumos jocul Jucati-l

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info