MARIO SI YOSHI AVENTURA FLAPPY - JOCURI CU MARIO

MARIO SI YOSHI AVENTURA FLAPPY - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario si Yoshi Aventura Flappy:
Mario si Yoshi Aventura Flappy este un joc palpitant de indemanare numai aici pe site-ul nostru in care va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori. Ca sa reusiti aceasta performanta trebuie sa ajungeti cat mai departe alaturi de eroii nostrii Mario si Yosi. Mario este in spinarea lui Yoshi si trebuie sa treaca de multe obstacole ca sa ajunga cat mai departe. Desi pare simplu sa intrati in topul celor mai buni jucatori nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa dati dovada de multa indemanare si perspicacitate. Veti avea nevoie de mouse pentru a va deplasa cu eroii nostrii. Trebuie sa fiti foarte atenti sa nu intrati in obstacole, sa nu atingeti pamantul sau sa nu urcati prea sus deoarece veti pierde si veti fi nevoiti sa incepeti tot jocul de la inceput. In partea de sus veti avea afisat punctajul. Lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre acest joculet.

Instructiuni: mouse
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Yoshi Aventura Flappy acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri flappy mario, jocuri cu yoshi, jocuri mario and yoshi flappy adventures, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3241 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Yoshi Aventura Flappy, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

messi a spus 04.10.2014

e tare.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info