MINNIE MOSE LA DOCTORUL DE URECHI - JOCURI CU MICKEY MOUSE

MINNIE MOSE LA DOCTORUL DE URECHI - JOCURI CU MICKEY MOUSE

Cele mai populare JOCURI CU MICKEY MOUSE

Descrierea jocului Minnie Mose la Doctorul de Urechi:
Minnie Mose la Doctorul de Urechi este un joc palpitant aparut in categoria doctorilor numai aici pe jocuri-friv.ro, cel mai bun site de jocuri din tara. In acest joc o aveti in prim plan pe eroina noastra de la Disney si anume Minnie Mouse. Aceasta are nevoie de ingijiri medicale deoarece are o infectie in ureche. Scopul jocului este sa o ajutati pe Minnie sa se faca bine, facand pe doctorul de urechi. Nu e atat de usor precum pare deoarece trebuie sa munciti foarte mult si sa dati dovada de multa indemanare si perspicacitate. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas, urmand cu atentie instructiunile primite. O sageat va fi langa voi si va va arata ce si unde trebuie sa faceti. Dati tot ce aveti mai bun pentru a face-o pe Minnie bine si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Minnie Mose la Doctorul de Urechi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu minnie mouse, jocuri cu doctori, jocuri minnie mouse ear doctor, jocuri disney channel, jocuri disney junior, jocuri disney noi, jocuri disney channel noi, jocuri disney chennel 2014, jocuri cu mickey mouse si pluto,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 64796 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Minnie Mose la Doctorul de Urechi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

tomniuc codruta a spus 26.10.2014

fain joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info