MARIO SARE DUPA GALBENI - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Sare Dupa Galbeni:
Mario Sare Dupa Galbeni este unul din cele mai noi jocuri aparute in aceasta categorie numai aici pe jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti sari cu Mario pe un bat Pogo si va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna toate monedele din fiecare nivel inainte ca timpul sa se termine. Daca nu reusiti veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul. trebuie sa va deplasati cu ajutorul mouse-ului. In partea de sus a ecranului veti avea cronometrul si punctele adunate. Aveti grija la inamici deoarece daca intrati in ei va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu Mario si dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Sare Dupa Galbeni acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu monede, jocuri mario pogo stick, jocuri cu bete pogo, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3847 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Sare Dupa Galbeni, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

stanila marian a spus 21.01.2018

vreau un joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info