AVENTURILE LUI MARIO - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Aventurile lui Mario:
Aventurile lui Mario este un nou joc de indemanare aparut numai aici pe www.jocuri-friv.ro, in care va trebuie sa demonstrati ca sunteti indemanatici si agili, adunand cat mai multe puncte. Punctele sunt importante in acest joculet din categoria jocurilor cu Mario deoarece daca va descurcati bine si aveti un scor mare, ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joc va trebui sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa va deplasati cu Mario sarind de pe o stanca pe alta. Scopul este sa ajungeti cat mai sus si sa colectati cat mai multe bonusuri deoarece numai asa veti reusi sa adunati puncte. In acest joc trebuie sa fiti foarte atenti deoarece daca vadeti veti pierde si veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aventurile lui Mario acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri mario adventures, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3040 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aventurile lui Mario, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Aventurile lui Mario!

Made by www.firstpixel.info