PUZZLE CU PHINEAS SI FERB - JOCURI CU PHINEAS SI FERB

Publicitate

PUZZLE CU PHINEAS SI FERB - JOCURI CU PHINEAS SI FERB

Cele mai populare JOCURI CU PHINEAS SI FERB

Publicitate

Descrierea jocului Puzzle cu Phineas si Ferb:
Puzzle cu Phineas si Ferb este un joc interesant de indemanare, care iti va testa perspicacitatea si spiritul de observatie. Scopul jocului este sa termini cat mai repede un puzzle, care ii are in prim plan pe eroii nostrii preferati din Phineas si Ferb, fiind o imagine cu ei. Jocul are mai multe variante, depinde de gradul de pricepere pe care il are fiecare la rezolvarea pazalurilor. Pentru icnepatori avem varianta cu piese mai putine si mai mari, iar pentru avansati avem varianta cu piese multe si mici. Piesele vor aparea amestecate si una peste alta in partea din dreapta a ecranului. Exista si un buton de ajutor care va va arata pentru un timp scurt cum trebuie sa arate puzzle-ul. Puteti folosi acel buton cand nu stiti ce sa faceti, pentru a va orienta. Mai exista un buton de ajutor, care va arata conturul puzzle-ului. Astfel te vei putea orienta mai usor, deoarece piesele de puzzle au diferite forme si vei stii unde trebuie s ale pui. Dupa ce ai terminat varianta pentru incepatori si crezi ca esti pregatit, poti trece la urmatoarea varianta. Totul depinde de tine, trebuie sa fi atent si sa ai spirit de observatie pentru a vedea locul fiecarei piese. Incearca sa scoti un timp cat mai bun pentru a va intrece prietenii. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu Phineas si Ferb.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Phineas si Ferb acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu phineas si ferb in 2d, jocuri cu phineas si ferb 2013, jocuri cu phineas si ferb disney channel, jocuri cu phineas si ferb jetix, jocuri cu phineas si ferb in a doua dimensiune, jocuri cu phineas si ferb 3d, jocuri cu phineas si ferb noi, jocuri cu phineas si ferb in romana, jocuri disney channel, jocuri jetix, jocuri de idnemanare cu phineas si ferb, jocuri dr doofensmirs laboratory, jocuri puzzle cu doofensmirs, jocuri de facut puzzle, in 2, puzzle, phineas si ferb, jocuri disney, jocuri puzzle, jocuri de idnemanare, romana,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 11876 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Phineas si Ferb, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzle cu Phineas si Ferb!

Made by www.firstpixel.info