SIRENA ARIEL DE COLORAT - JOCURI CU MICA SIRENA

SIRENA ARIEL DE COLORAT - JOCURI CU MICA SIRENA

Cele mai populare JOCURI CU MICA SIRENA

Descrierea jocului Sirena Ariel de Colorat:
Sirena Ariel de Colorat este un joc special pentru pasionatii de jocuri de creativitate dar mai ales pentru fanii printesei Ariel de la Disney. In acest veti avea de colorat mai multe imagini cu sirena Ariel si va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a face niste imagini cat mai frumoase cu eroina noastra. Trebuie sa va dati frau liber imaginatiei astfel incat sa potrivit culorile cat mai bine ca imaginile sa para cat mai realiste. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse pentru a colora imaginile cu sirena Ariel. Pentru inceput trebuie sa alegeti o imagine cu ARiel pe care vreti sa o colorati. Dupa aceea trebuie sa incepeti jocul. Va trebui sa selectati culorile din dreapta ecranului si sa colorati imaginea din partea stanga. In partea de jos a ecranului aveti butonul show pe care trebuie sa apasati atunci cand ati terminat de colorat. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de creativitate, Sirena Ariel de Colorat.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sirena Ariel de Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de colorat, jocuri mermaid ariel coloring, jocuri cu sirene, jocuri cu mica sirena noi, jocuri cu mica sirena 2015, jocuri cu ariel, jocuri mica sirena disney, jocuri cu mica sirena ariel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 19224 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sirena Ariel de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andreea a spus 06.02.2017

e frumos jocul

Ana a spus 14.11.2014

Tare jocul.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info