MARIO CURSA CU SARITURI - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Cursa cu Sarituri:
Mario Cursa cu Sarituri este cel mai nou joc aparut in categoria jocurilor cu Mario numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie numai de space cu ajutorul caruia trebuie sa sariti peste obstacole alaturi de Mario. va trebui sa o tineti tot asa astfel incat sa ajungeti cat mai departe. Cu cat ajungeti mai departe cu atat veti primi mai multe puncte. Incercati sa adunati de pe drum cat mai multe monede pentru a primi puncte bonus. Daca va descurcati bine si adunati multe puncte, ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joc trebuie sa fiti foarte agili deoarece daca nu sariti la timp peste obstacole veti fi nevoiti sa reincepeti jocul. Pe masura ce avansati va creste si viteza cu care alearga Mario si va fi din ce in ce mai dificil sa sariti peste obstacole. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru si dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi space
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Cursa cu Sarituri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri mario jump star, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2391 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Cursa cu Sarituri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Cursa cu Sarituri!

Made by www.firstpixel.info