FERMIERUL - JOCURI CU FERME

Publicitate

FERMIERUL - JOCURI CU FERME

Cele mai populare JOCURI CU FERME

Publicitate

Descrierea jocului Fermierul:
Fermierul este un joc palpitant, care iti testeaza indemanarea si rabdarea. Scopul jocului este sa iti faci o ferma cat mai frumoasa si mai productiva, pentru a strange cat mai multi bani. Pentru icneput trebuie sa mergeti la magazin si s ava cumparati semite. Aveti grija pe ce cheltuiti banii, deoarece la inceput nu aveti atat de multi si nu trebuie sai irositi. DUpa aceea trebuie sa alegeti o parcela de pamant si sa plantati fructele sau legumele cumparate. Acestea trebuiesc udate in fiecare zi, altfel o sa se usuce. Daca o planta vi se usuca, aceasta va muri si nu va putea sa va mai aduca profit. Dupa ce ati udat plantele trebuie sa intrati in casa si sa apsati pe ceas astfel incat sa inceapa o noua zi. In fiecare zi trebuie sa aveti grija ca plantele sa fie udate, sau eventual sa le dati si ingrasamant pentru a creste mai repede. Dupa cateva zile, plantele vor fi gata si va trebui sa adunati recolta. DUpa ce ati adunat fructele si legumele trebuie sa mergeti la piata pentru a le vinde si a cumpara alte plante.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fermierul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu ferme, jocuri cu fermieri, jocuri cu gradinari, jocuri cu gradini, jocuri cu gradinarit, jocuri cu trebuiri la ferma, jocuri cu negustori, jocuri cu legume, jocuri cu vanzatori, jocuri cu crescatori de pui, jocuri de cultivat legume, jocuri cultiveaza legume, jocuri cu plante, jocuri cu fruce, jocuri cu vanzari, jocuri cu cumparari, jocuri the farmer, jocuri cu recolte, jocuri aduna recolta, jocuri cult,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 43263 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fermierul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

larisa a spus 27.02.2016

este super jocul

alexandra a spus 05.12.2014

super joc

gabi a spus 30.03.2014

e frumos jocul ,sa credeti voi ca e naspa

andreea a spus 27.03.2014

ii mistoo jocul

aly a spus 08.03.2014

super joc

david balint a spus 08.03.2014

tare

stefan monica romina a spus 07.03.2014

e ce lai tare joc , daca stiti cum sa-l joci !

bea a spus 04.02.2014

ce joc naspa..,/

oana a spus 18.01.2014

ii frumos jocul daca voi nu stiti ce ii ala un joc tare aveti ce pierde!

wizardats a spus 12.01.2014

cel mai urat joc

vladut a spus 02.11.2013

fa si taci

FEKIx a spus 24.08.2013

cum dracu faci ????????????????

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info