FOTBAL IN 4 - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Fotbal in 4:
Fotbalul in 4 (multiplayer) nu va fi deloc la fel cum il stiai tu la meciurile de fotbal, deoarece aici va trebui decat de la o singura tasta sa reusesti sa castigi un peci destul de complicat si ciudat totodata, marcand goluri unul dupa altul, demonstrandu-ne ca desi nu ai o echipa formata din 11 jucatori impreuna cu portar, decat 4, tu esti tot la fel de bun. Apasa pe tastele pe care trebuie si care reprezinta echipa pe care o ai si incearca ca in momentul in care mingea vine la tine sa reusesti sa o arunci in poarta adversarului castigand toate meciurile.

Instructiuni: W, sageata in sus.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fotbal in 4 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu fotbal in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri de ras, jocuri amuzante, jocuri hazlii, jocuri fotbal noi, jocuri fotbal 2015, jocuri cu mingi, jocuri cu fotbalisti,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 49451 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fotbal in 4, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

artur a spus 22.03.2015

jocul ista este foarte bun

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info