CAMIONUL CU MASINI 2 - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul cu Masini 2:
Camionul cu Masini 2 este un joc palpitant aparut in categoria camioanelor in care va trebui sa duceti o anumita cantitate de marfa la linia de sosire inainte ca timpul sa se scurga. Este o sarcina destul de dificila si veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate pentru a va indeplini obiectivul. Daca nu reusiti sa va indepliniti obiectivul la timp veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Pe masura ce avansati in nivele superioare marfa va fi tot mai multa, timpul tot mai scurt si va fi din ce in ce mai dificil sa o duceti la timp la linia de sosire. In acest joc aveti nevoie numai de sageti cu ajutorul carora trebuie sa conduceti camionul pana la finalul traseului. In partea de sus veti avea cantitatea de marfa din camion, cronometrul si punctele adunate.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul cu Masini 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 18 wheeler double cargo, jocuri cu tiruri, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 8827 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul cu Masini 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Camionul cu Masini 2!

Made by www.firstpixel.info