jocuri-friv.ro

WINNIE THE POOH PUZZLE - JOCURI CU WINNIE THE POOH

Publicitate

PouMaestrul Strop de Memorie Liv si Maddie DiferenteBaga Portocala in CosMasina Extraterestrilor 3DPou Adventures

Publicitate

WINNIE THE POOH PUZZLE - JOCURI CU WINNIE THE POOH

JOC ALEATOR

Descrierea jocului Winnie the Pooh Puzzle:
Cel mai nou joc de puzzle cu Ursuletul de Plus este chiar acum in fata noastra si dorim sa vi-l oferim cat mai repede spre a-l juca, deoarece va asiguram ca nu ve-ti regreta. Ceea ce va trebui sa faci in noul joc de logica alaturi de Winnie - ursuletul de plus este sa gasesti fiecare imagine, mai bine spus bucata din pozele pe care le ai si sa incerci sa compui un puzzle mare mare pentru a ajunge in acest fel la finalul nivelelor de dificultate pe care le ai. Ceea ce este cel mai important este sa gasesti solutiile necesare castigarii cator mai multor nivele de dificultate, sa ajungi sa treci de toate probele jocului si in acest fel jocul de puzzle cu winnie sa fie gata. Puzzlele sunt destul de complicate si de dificile, astfel incat va trebui sa ai mare grija cu ele si sa nu te dai batut pana in momentul in care reusesti sa treci de toate nivelele de dificultate.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa castigi din ce in ce mai multe nivele de dificultate si in acelasi timp sa treci de toate activitatile noului joc de indemanare.

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Winnie the Pooh Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Publicitate

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Made by www.firstpixel.info