WINNIE THE POOH PUZZLE - JOCURI CU WINNIE THE POOH

WINNIE THE POOH PUZZLE - JOCURI CU WINNIE THE POOH

Cele mai populare JOCURI CU WINNIE THE POOH

Descrierea jocului Winnie the Pooh Puzzle:
Cel mai nou joc de puzzle cu Ursuletul de Plus este chiar acum in fata noastra si dorim sa vi-l oferim cat mai repede spre a-l juca, deoarece va asiguram ca nu ve-ti regreta. Ceea ce va trebui sa faci in noul joc de logica alaturi de Winnie - ursuletul de plus este sa gasesti fiecare imagine, mai bine spus bucata din pozele pe care le ai si sa incerci sa compui un puzzle mare mare pentru a ajunge in acest fel la finalul nivelelor de dificultate pe care le ai. Ceea ce este cel mai important este sa gasesti solutiile necesare castigarii cator mai multor nivele de dificultate, sa ajungi sa treci de toate probele jocului si in acest fel jocul de puzzle cu winnie sa fie gata. Puzzlele sunt destul de complicate si de dificile, astfel incat va trebui sa ai mare grija cu ele si sa nu te dai batut pana in momentul in care reusesti sa treci de toate nivelele de dificultate.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa castigi din ce in ce mai multe nivele de dificultate si in acelasi timp sa treci de toate activitatile noului joc de indemanare.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Winnie the Pooh Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle cu winnie the pooh, jocuri puzzle, jocuri cu puzzle, jocuri puzzle 2013, jocuri de logica cu winnie, jocuri de gandire cu winnie, jocuri de indemanare cu winnie, jocuri cu winnie si tigrul, jocuri cu winnie si ursuletul de plus, jocuri cu ursuletul de plus puzzle, jocuri cu winnie ursuletul de plus puzzle, jocuri pazal, jocuri cu winnie the pooh noi, jocuri cu winnie the pooh gratis, jocuri cu winnie the pooh si prietenii, jocuri cu winnie the pooh de imbracat, jocuri cu ursuletul winnie the pooh, jocuri cu winnie ursuletul de plus, jocuri cu winnie ursuletul si prietenii sai, jocuri cu winnie de plus, jocuri cu winnie de plus gratis, jocuri cu winnie de plus puzzle, jocuri cu winnie de plus de colorat, jocuri cu ursuletul de plus, jocuri cu ursi, jocuri cu ursi noi, jocuri cu ursi de plus, jocuri cu animale, jocuri de gandire, puzzle, jocuri de indemanare, logica, plus, jocuri de logica,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 26367 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Winnie the Pooh Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Winnie the Pooh Puzzle!

Made by www.firstpixel.info