CUT THE ROPE ONLINE - JOCURI DE LOGICA

CUT THE ROPE ONLINE - JOCURI DE LOGICA

Cele mai populare JOCURI DE LOGICA

Descrierea jocului Cut the Rope Online:
Cut the Rope este varianta online a jocului de pe telefoane precum si tablete prezentat de Android pe platforma Google Play in care va trebui sa-l hranesti pe micutul prieten verzuliu cat mai mult cu fructe, legume precum si alte lucruri cat mai repede astfel incat sa reusesti sa treci de toate nivelele de dificultate intr-un timp cat mai scurt. Nivelele si punctele bonus vor insemna foarte mult in momentul in care ajungi sa vrei sa ajungi in fruntea clasamentului jucatorilor. Tu va trebui sa tai ata, franghia oprecum si lanturile pe care le ai si care tin legate fructele mere, pere, banane, prune, capsuni precum si altele si sa incerci sa le bagi in gura omuletului.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa faci tot ceea ce este posibil astfel incat sa treci de toate nivelele de dificultate ale noului joc de copii Cut the Rope in varianta flash online.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cut the Rope Online acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cut the rope online, jocuri cut the rope experiments, jocuri cut the rope free, jocuri cut the rope 2, jocuri gen cut the rope, jocuri cu cut the rope, jocuri taiie franghia, cut the rope pc, cut the rope online game, cut the rope 2, play cut the rope online, cut the rope 3, jocuri pentru tablete, jocuri iphone, jocuri android, jocuri iphone, jocuri android online, jocuri iphone online, jocuri tableta android, jocuri pentru tableta, google, jocuri tableta,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 63481 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cut the Rope Online, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Diana a spus 15.02.2016

e tare jocul

andreea a spus 14.04.2014

Ce se face?

JESSICA a spus 10.03.2014

cine stie ce se face cand se vede doar un morcov?!

teo a spus 12.02.2014

e tare jocul

4020265051 a spus 02.02.2014

vbfvcbfhj

sorina a spus 01.02.2014

foarte frumos

ali alexandru a spus 26.01.2014

e tare da dupaia arata decat nimic

coteanu maribel a spus 26.12.2013

Dragutt!,,,dafinervant!,,

edi a spus 24.12.2013

Fain.

nicoleta a spus 24.11.2013

e foarte frumos jocul

georgiana a spus 03.07.2013

e fain jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info