MARIO ISI RADE BARBA - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Isi Rade Barba:
Mario Isi Rade Barba este un joc amuzant aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea, deoarece numai asa veti reusi sa il ajutati pe eroul nostru sa scape de barba. In acest joc trebuie sa fiti frizerul lui Mario si sa ii radeti barba, deoarece deja este prea mare si eroul nostru este de nerecunoscut. In acest joc veti avea mult de munca si trebui sa fiti foarte atenti la indicatiile primite de la sageata care e mereu langa voi, deoarece numai asa veti reusi sa va indepliniti sarcinile. Va trebui sa folositi foarfece, aparat de ras, masina de tuns si multe alte obiecte pentru a scapa de barba uriasa a lui Mario. La final trebuie sa il spalati pe fata si sa aplicati niste bandaje in locurile in care este taiat. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru si lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre eroul nostru, Mario.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Isi Rade Barba acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de ras, jocuri mario shaving, jocuri cu frizeri, jocuri de tuns, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 9662 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Isi Rade Barba, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

MARIUYS a spus 05.11.2017

foarteeeeeeeeeeeeeeee uraTTTTTTT ESTEEEEEEJOCULLLLLLL

criustian a spus 05.11.2017

numi place jocul asta pentru ca este foarte urat si pentru caeste ori... ok -------------------------------------------------------etc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info