BARBIE PREGATESTE MASA - JOCURI BARBIE

BARBIE PREGATESTE MASA - JOCURI BARBIE

Cele mai populare JOCURI BARBIE

Descrierea jocului Barbie Pregateste Masa:
Barbie Pregateste Masa este un nou joculet aparut in categoria barbierelor care iti va testa indemanarea si creativitatea deoarece numai asa veti reusi sa va indepliniti sarcinile din fiecare nivel. In primul nivel va trebui sa faceti curat in bucataria lui Barbie astfel incat sa fie luna si bec. Folosind mouse-ul va trebui sa dati click pe gunoaiele din bucatarie pentru a le arunca la cos. In al doilea nivel va trebui sa asezati masa, astfel incat sa arate cat mai bine. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece trebuie sa fiti foarte atenti la fiecare detaliu ca masa lui Barbie sa fie cat mai frumos aranjata si sa aiba preparate care mai de care mai delicioase. Acordati-ne un like daca v-a placut noul nostru joculet din categoria barbierelor.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Barbie Pregateste Masa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri barbie prepare a meal, jocuri cu mancare, jocuri de pus masa, jocuri barbie noi, jocuri cu barbi, jocuri cu barbie 2014, jocuri de fete,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 41166 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Barbie Pregateste Masa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

vanessa a spus 10.05.2015

E un joc frumos si interesant.

MARA a spus 12.11.2014

LOVE ONE DIRECTION

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info