HAZEL PETRECERE IN GRADINA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL PETRECERE IN GRADINA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Petrecere in Gradina:
Hazel Petrecere in Gradina este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria bebelusilor numai aici pe jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea si perspicacitatea. In acest joculet va trebui sa o ajutati pe Hazel sa organizeze o petrecere in gradina alaturi de prietenii ei. In fiecare nivel al jocului veti avea de indeplinit anumite sarcini, dar fiti foarte atenti deoarece veti fi contracronometru. Daca va descurcati bine si adunati multe puncte, ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori, dar pentru asta trebuie sa munciti foarte mult si sa incercati sa va indepliniti sarcinile alaturi de bebelusa Hazel cat se poate de repede. Pentru a face toate sarcinile alaturi de Hazel veti avea nevoie numai de mouse.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Petrecere in Gradina acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu bebelusi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri baby hazel garden party, jocuri cu petreceri, jocuri de fete noi, jocuri de fete 2014, jocuri pentru fete, jocuri cu fete,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6096 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Petrecere in Gradina, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel Petrecere in Gradina!

Made by www.firstpixel.info