HAZEL FRACTURA LA MANA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL FRACTURA LA MANA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Fractura la Mana:
Hazel Fractura la Mana este un nou joculet aparut in categoria bebelusilor numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara. In acest joc va trebui sa o insotiti pe Hazel la doctor deoarece si-a fracturat mana cand se juca. Va trebui sa o tineti mereu ocupata astfel incat sa uite de durerea de la mana. Nu e atat de usor precum pare deoarece trebuie sa dati dovada de multa indemanare si mai ales agilitate. Jocul este contracronometru deci incercati sa va indepliniti sarcinile inainte ca timpul sa se termine si daca vreti sa aveti o sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori, cat se poate de repede. Acordati-ne un like daca v-a placut joculetul nostru cu bebelusi Hazel. In acest joculet veti avea nevoie numai de mouse pentru a va indeplini pas cu pas toate sarcinile.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Fractura la Mana acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu bebelusi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri cu doctori, jocuri baby hazel hand fracture, jocuri de fete noi, jocuri de fete 2014, jocuri pentru fete, jocuri cu fete,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 8178 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Fractura la Mana, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel Fractura la Mana!

Made by www.firstpixel.info