TOM SPALA MASINA POMPIERILOR - JOCURI TALKING FRIENDS

TOM SPALA MASINA POMPIERILOR - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Descrierea jocului Tom Spala Masina Pompierilor:
Tom Spala Masina Pompierilor este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria pompierilor in care il aveti in prim plan pe motanul nostru preferat si anume Talking Friend. Se pare ca eroul nostru este pompier voluntar si a primit o sarcina importanta si anume spalatul masinii de interventie. Acesta vrea sa demonstreze ca poate sa duca aceasta sarcina la bun sfarsit repede dar are nevoie de ajutorul tau. Va trebui sa dati dovada de indemanare si de harnicie ca sa spalati masina pompierilor cat mai bine. In partea de sus a ecranului veti avea toate lucrurile de care aveti nevoie pentru a va indeplini obiectivul si anume pentru a face masina de pompieri sa straluceasca. In acest joculet veti avea nevoie numai de mouse pentru a va indeplini toate sarcinile pas cu pas.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tom Spala Masina Pompierilor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu talking tom, jocuri cu motani, jocuri cu masini de pompieri, jocuri tom wash fire truck, jocuri de vorbit la microfon, jocuri de vorbit cu prietenii, jocuri cu animale care te imita, jocuri talking friends 2014, jocuri talking friends noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 33185 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tom Spala Masina Pompierilor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Flori a spus 21.11.2014

ce belea jocul cu tom

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info