MOS CRACIUN SI GINGER - JOCURI TALKING FRIENDS

MOS CRACIUN SI GINGER - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Descrierea jocului Mos Craciun si Ginger:
Mos Craciun si Ginger este un joc amuzant aparut in categoria jocurilor cu Talking Friends numai aici pe jocuri-friv.ro. In acest joc Tom l-a dus pe fiul sau GInger la mall ca sa il vada pe Mos Craciun si sa isi faca o poza cu el. cand Ginger este in brate la Mos Craciun acesta ii face mosului viata grea amuzandu-se pe seama lui. In acest joculet va trebui sa ii faceti mousului tot felul de farse alaturi de Ginger. In partea de jos a ecranului veti avea mai multe butoane pe care daca apasati, Ginger va face diferite lucruri ca de exemplu sa ii dea un cadou in care este o bomba, sa ii dea foc la palarie, sa il gadile si asa mai departe. In acest joculet veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa interactionati cu lucrurile din jur. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mos Craciun si Ginger acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu talking ginger, jocuri cu ginger, jocuri cu motani, jocuri cu talking santa, jocuri talking friends 2014, jocuri talking friends noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 63697 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mos Craciun si Ginger, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Andreea a spus 25.01.2018

Cf ce face?i

Alin a spus 13.02.2016

Fain jocul derulați inainte mult la jocuri noi ;)

Ion Elena a spus 27.01.2016

foarte amuzant!

alisa a spus 06.12.2015

tare jocul imi place :)

alina a spus 19.11.2015

e foarte tare

delia a spus 12.07.2015

e tare

corina a spus 27.11.2014

e tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info