CAMIONUL DE CONSTRUCTII 3D - JOCURI CU CAMIOANE

CAMIONUL DE CONSTRUCTII 3D - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul de Constructii 3D:
Camionul de Constructii 3D este un nou joc de parcat aparut in categoria camioanelor in care va trebui sa conduceti o cisterna uriasa pana la locul de parcare din fiecare nivel. Desi pare o sarcina usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap. In acest joculet veti avea nevoie numai de sageti cu ajutorul carora trebuie sa conduceti camionul din fiecare nivel. In acest joc veti trai o frumoasa experienta 3d, care va va da impresia ca sunteti chiar soferul adevarat al camionului. Incercati sa parcati cat mai repede cisterna deoarece veti primi mai multe puncte. Daca va descurcati bine si adunati multe puncte pana la finalul jocului ati putea intra in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu camioane 3d.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul de Constructii 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane de constructii, jocuri cu cisterne, jocuri de parcat, jocuri cu parcari, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 30858 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul de Constructii 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

misa a spus 13.12.2017

rupe

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info