MARIO LA DOCTORUL DE NAS - JOCURI CU MARIO

MARIO LA DOCTORUL DE NAS - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario la Doctorul de Nas:
Mario la Doctorul de Nas este cel mai nou joc aparut in categoria doctorilor care iti va testa indemanarea si perspicacitatea deoarece numai asa veti face fata provocarilor. Veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa folositi ustensilele medicale. Va trebui sa curatati narile lui Mario iar apoi folosind o lupa sa apropiati sa vedeti care este problema. va trebui sa eliminati bacteriile din nasul lui Mario si sa spargeti besicile care s-au format. Ca sa faceti acest lucru veti avea nevoie de ustensilele din partea de jos a ecranului. Nu trebuie sa va faceti griji daca nu stiti ce trebuie sa faceti cu acele ustensile deoarece cand luati o ustensila va aparea si modul ei de folosire. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu Mario la Doctorul de Nas si lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre meseria de doctor.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario la Doctorul de Nas acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu doctori, jocuri mario nose doctor, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3130 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario la Doctorul de Nas, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario la Doctorul de Nas!

Made by www.firstpixel.info