DORAEMON SI SHIZUKA ZBURATOARE - JOCURI CU DORAEMON

DORAEMON SI SHIZUKA ZBURATOARE - JOCURI CU DORAEMON

Cele mai populare JOCURI CU DORAEMON

Descrierea jocului Doraemon si Shizuka Zburatoare:
Doraemon si Shizuka Zburatoare este un joc palpitant de indemanare aparut in categoria eroilor nostrii din desene animate care iti va testa agilitatea si atentia. In acest joc va trebui sa ajungeti cat mai departe astfel incat sa aveti sansa sa intrati in topul jucatorilor. Fiti atenti la drum deoarece daca intrati in ceva veti pierde din viata afisata in partea de jos sub forma unei bari verzi. Daca ti se termina viata va trebui sa incepeti jocul de la inceput. De asemenea va trebui sa reincepeti jocul daca se termina combustibilul de la aparatul de zbor. Ca sa nu se termine viata sau combustibilul incercati sa colectati de pe drum pe langa bonusuri, si combustibil care sa va umple rezervorul si truse medicale care sa va ajute sa va recuperati din viata. In acest joculet veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va deplasati cu Shizuka.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Doraemon si Shizuka Zburatoare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri flying shizuka, jocuri cu shizuka, jocuri cu doraemon noi, jocuri cu doraemon 2014, jocuri cu pisici, jocuri cu doraemon si nobita,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3254 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Doraemon si Shizuka Zburatoare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Doraemon si Shizuka Zburatoare!

Made by www.firstpixel.info