POLITISTUL LUNETIST - JOCURI CU POLITISTI

POLITISTUL LUNETIST - JOCURI CU POLITISTI

Cele mai populare JOCURI CU POLITISTI

Descrierea jocului Politistul Lunetist:
Noul joc al impuscaturilor din categoria cu lunetisti este un joc 3D in care va trebui sa ajuti intreaga sectie de pilitie impreuna cu tot felul de arme de la mitraliere, pistoale cu laser si pusti cu luneta in speranta ca in felul acesta vom reusi sa trecem cu bine de toate incercarile pe care le ai si de ce nu sa devi politistul anului. Mai intai va trebui sa iti alegi armele dupa care va trebui obligatoriu sa trecem printr-un filtru de politie si in acest fel sa reusim sa castigam tot felul de misiuni deosebit de importante in fortareata pe care o avem. Cu mare grija si atentie va trebui sa iti pui mintea la contriburie si totodata sa treci cu bine de toate activitatile pe care jocurile le au demonstrandu-ne ca esti potrivit pentru misiunile de actiune a politistilor din toate zonele.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa nimeresti tintele.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Politistul Lunetist acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu lunetisti, jocuri cu politie 2015, jocuri cu politisti noi, jocuri cu militie, jocuri cu jandarmi, jocuri de tras la tinta, jocuri cu arme, jocuri cu pusti,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 23928 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Politistul Lunetist, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

catalin a spus 19.12.2015

e tare brat

raul a spus 06.04.2015

ce naspa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info