HAZEL CULTIVA ROSII - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL CULTIVA ROSII - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Cultiva Rosii:
Hazel Cultiva Rosii este un joc palpitant aparut in categoria fermelor numai aici pe jocuri-friv.ro, cel mai frumos site de jocuri din tara. Acest joc iti va testa indemanarea si harnicia, deoarece numai asa o veti ajuta pe Hazel sa aiba o recolta prospera de rosii. La ferma este foarte mult de munca de aceea Hazel are nevoie de ajutorul vostru pentru a creste cele mai mari si mai gustoase rosii. In acest joc va trebui sa va indepliniti pas cu pas sarcinile folosind ustensilele de la ferma, pe care le veti controla cu ajutorul mouse-ului. Va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a termina cat mai repede cultivarea rosilor deoarece veti primi puncte pentru timp. Daca va descurcati bine si adunati multe puncte ati putea intra in topul celor mai buni jucatori. Daca nu terminati intr-un anumit timp veti fi nevoiti sa incepeti tot jocul de la inceput.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Cultiva Rosii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de gradinarit, jocuri cu rosii, jocuri baby hazel tomato farming, jocuri cu bebelusi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri cu ferme browser, jocuri cu ferme agricole, jocuri cu ferme noi, jocuri cu ferme 2014, jocuri cu agricultori,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 13802 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Cultiva Rosii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andy a spus 08.08.2017

doamne ce joc urat

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info