GRANDPA DE CRACIUN - JOCURI CU UNCLE GRANDPA

Publicitate

GRANDPA DE CRACIUN - JOCURI CU UNCLE GRANDPA

Cele mai populare JOCURI CU UNCLE GRANDPA

Publicitate

Descrierea jocului Grandpa de Craciun:
Unchiul Grendpa s-a deghizat intr-un costum de Mos Craciun si s-a dus direct in camera copiilor acolo unde vrea sa se furiseze si sa icnerce sa puna toate cadourile sub brad, sa incerce sa pregateasca toate lucrurile cat mai bine astfel incat de data aceasta Craciunul sa fie perfect in familia unghiului. Mare grija la obstacolele pe care le ai la tot pasul, incearca sa treci cu bine peste ele si in acest fel sa ne demonstrezi ca esti capabil sa castigi de fiecare data misiunile lui unghiu reusind sa aduni puncte din ce in ce mai multe in activitatea pe care o ai in preajma Craciunului. Fii atent la timpul care tace si trece, va trebui sa te incadrezi in tocmai in timpul de pe ceas deoarece in momentul in care s-a scurs nu vei mai avea timp si atunci va trebui sa te opresti deoarece jocul se va sfarsi. In functie de recordul pe care l-ai stabilit vei ajunge sus sau jos in clasamentul alaturi de Uncle Grendpa care este fericit ca esti alaturi de el si il sustii.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa-l ajuti pe Grendpa sa treaca de activitatile de Craciun pe care le are la orfelinatul copiilor.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Grandpa de Craciun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cartoon network 2015, jocuri cu uncle grandpa noi, jocuri cu uncle grandpa 2015, jocuri cu uncle grandpa cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri cu cadouri, jocuri cu mos craciun 2015, jocuri cu unchiul bunic,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 35921 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Grandpa de Craciun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

hygt4rfedws a spus 14.07.2016

alexandra

eduard yashaa a spus 02.06.2016

vaiii cel mai paranam jocuri praf

alexandra a spus 17.05.2016

ce greuuuuu se incarca

alexandra a spus 17.05.2016

oauuu

marina alexandra a spus 14.02.2016

casa lui pita stiv domnul gas tigroaica zguratoare si a unchiului bunic si borseta este duper si smecher ca pita stiv

andrei a spus 16.01.2016

CE GREU MERGE

Alexandra a spus 17.12.2015

e cel mai prost joc pe care lam jucat pe lumea asta

cosmina mihalache a spus 15.12.2015

cel mai tare joc din lumeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dragos12 a spus 14.04.2015

este tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info