BATALIA PENTRU CRACIUN - JOCURI CU POLITICIENI

BATALIA PENTRU CRACIUN - JOCURI CU POLITICIENI

Cele mai populare JOCURI CU POLITICIENI

Descrierea jocului Batalia Pentru Craciun:
Batalia Pentru Craciun este un joc palpitant de indemanare, care va va testa agilitatea si precizia. Jocul il are in prim plan pe presedintele tarii noastre, Traian Basescu, care se va lupta cu Mos Craciun, intr-o bataie cu bulgari de zapada. Scopul jocului este sa va infrangeti adversarul si sa adunati cat mai multe puncte. Desi pare o treaba usora, nu va grabiti sa judecati, deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa aveti o precizie foarte buna. Pentru icneput trebuie sa va alegeti caracterul, avand de ales intre Traian Basescu sau Mos Craciun. Folosind mouse-ul trebuie sa tintiti spre baza adversarului si sa alegeti forta cu care veti trage cu bulgarele de zapada. De fiecare data cand loviti baza adversarului sau chiar pe acesta, veti primi un anumit punctaj. Daca va infrangeti adversarul si aveti un scor mare, ati putea ajunge in topul jucatorilor.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Batalia Pentru Craciun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri amuzante cu politicieni, jocuri cu politicieni noi, jocuri cu politicieni gratis, jocuri cu politicieni frumoase, jocuri cu politicieni 2013, jocuri cu politicieni 2014, jocuri cu politicieni tari, jocuri cu politicieni de bataie, jocuri cu politicieni de aventura, jocuri cu oameni politici, jocuri cu celebritati, jocuri cu oameni celebri, jocuri cu basescu, jocuri cu basescu noi, jocuri cu basescu de aventura, jocuri cu basescu de craciun, jocuri de precizie, jocuri de indemanare, jocuri cu mos craciun, basescu, jocuri amuzante, jocuri cu po, jocuri cu politicieni, jocuri cu oameni,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5952 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Batalia Pentru Craciun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Batalia Pentru Craciun!

Made by www.firstpixel.info