REPARA TRACTORUL - JOCURI CU TRACTOARE

Cele mai populare JOCURI CU TRACTOARE

Descrierea jocului Repara Tractorul:
Un nou joc cu tractoarele mult asteptate din jocurile de copii in care va trebui sa iti pui mintea la contributie, iar dupa STAS-urile pe care le avem in cartile tractoarelor va trebui sa reparam fiecare tractor pe care il avem in noul joc de copii. Mai intai va trebui sa il curatam astfel incat sa poata incape in sala de reparatii a mecanicilor, dupa care va trebui sa ne punem salopeta pe noi si sa incercam sa trecem cu bine de toate activitatile pe care le avem in noul joc de copii. Dupa ce am spalat cu bine tractorul va trebui sa ii scoatem toate betele care i-au cauzat pana in roti, dupa care sa reparam cu ajutorul unui tinichigiu capota tractorului precum si geamurile acestuia, iar in cele din urma va trebui sa umflam rotile tractorului cu ajutorul unui compresor.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa iti faci toata treaba in noul joc de copii in care va trebui sa repari tractorul in cauza de la ferma agricola de utilaje.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Repara Tractorul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mecanici, jocuri de reparat, jocuri de spalat, jocuri cu tractoare noi, jocuri cu tractoare 2015, jocuri cu utilaje agricole, jocuri yepi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 105133 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Repara Tractorul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Bianca a spus 08.04.2015

plictisitor

lavinia a spus 12.03.2015

este super jocul

sprin gabriel a spus 12.03.2015

cel mai tare joc din lume

tudor mihai a spus 06.03.2015

foarte frumos joc

florin a spus 02.01.2015

cel mai prost joccc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info