MARIO MOS CRACIUN - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Mos Craciun:
Mario Mos Craciun este un nou joc de indemanare aparut in categoria jocurilor cu Mario, pe unul din cele mai bune site-uri de jocuri din lume. In acest joc Mario va face pe Mos Craciun si trebuie sa il ajutati sa duca cadouri prietenilor sai. este o sarcina destul de dificila si trebuie sa munciti foarte mult pentru a va indeplini obiectivul cu succes. In fiecare nivel trebuie sa duceti un anumit numar de cadouri inainte ca timpul sa se termine, deoarece jocul este contracronometru. Daca timpul se termina si nu ati livrat toate cadourile veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Daca scoateti in timp bun ati putea intra in topul celor mai buni jucatori. In acest joc veti avea nevoie de sageti pentru a conduce sania lui Mario si de space pentru a livra cadouri.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare si space pentru a livra cadouri
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Mos Craciun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri santa mario delivery, jocuri cu livrari, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5426 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Mos Craciun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Mos Craciun!

Made by www.firstpixel.info