CAPSUNICA PRAJITURICA PUZZLE 2 - JOCURI CU CAPSUNICA PRAJITURICA

CAPSUNICA PRAJITURICA PUZZLE 2 - JOCURI CU CAPSUNICA PRAJITURICA

Cele mai populare JOCURI CU CAPSUNICA PRAJITURICA

Descrierea jocului Capsunica Prajiturica Puzzle 2:
Al doile joc de puzzle pe care ti-l oferim cu Capsunica Prajiturica este unul dintre cele mai frumoase jocuri in care va trebui sa gasesti o solutie cat mai buna pentru a reusi sa intregesti aceasta imagine si poza cu Prajiturica, cea care este personajul principal din desenele animate deosebit de interesante si plina de umor pe care le urmarim cu totii. Ei bine, desi ti-am mai oferit un joc de puzzle, ne-am gandit ca ti-ar prinde bine un joc de puzzle putin mai dificil, mai complicat si mai complex in care va trebui sa muti cuburile care sunt imprimate cu imaginea acestui star pentru a reusi sa intrgesti imaginea plina cu Capsunica. Ceea ce va trebui sa stiti cu totii este ca jocul va contoriza timpul in care reusesti sa termini aceste nivele de dificultate ale jocului, si in functie de cat de multe puncte reusesti sa obti vei ajunge cat mai sus in topul jucatorilor jocurilor de pazal. Te asteptam cu comentarii despre noul joc de puzzle cu Capsunica Prajiturica pe care echipa www.Jocuri-Friv.ro ti-l ofera gratuit. In joc vei face cunostinta cu Capsunica si cu buna ei prietena alaturi de chitara ei cand va canta la un spectacol alaturi de cainele si pisica ei cu care se joaca la bar.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa controlezi cuburile de puzzle 2 pe care le ai si sa incerci sa iti duci misiunea la bun sfarsit si totodata sa iti ajuti prietenii pentru a crea aceasta imagine.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Capsunica Prajiturica Puzzle 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle 2013, jocuri pazal 2013, jocuri cu capsunica prajiturica gratis, jocuri cu capsunica prajiturica si prietenele ei, jocuri cu capsunica prajiturica noi 2013, jocuri minimax, jocuri minimax pentru copii, jocuri minimax 2013, strawberry shortcake, jocuri cu capsunica prajiturica 3d, jocuri puzzle 3d, jocuri cu capsunica prajiturica in 2, jocuri cu capsuni, jocuri pazal, capsunica, jocuri cu capsunica prajiturica, jocuri puzzle, pisica, puzzle, jocuri cu capsunica, friv, in 2, sebi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 32079 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Capsunica Prajiturica Puzzle 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andra a spus 21.01.2014

este fain chiar la unii nu le place

andreea a spus 07.11.2013

cine zice ca nu e frumos e prost

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info