MARIO ALEARGA IARNA - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Alearga Iarna:
Mario Alearga Iarna este unul din cele mai noi jocuri cu mario aparute pe site-ul nostru care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea nevoie de aceste calităti deoarece numai asa veti face fata provocarilor. in acest joc va trebui sa folositi mouse-ul pentru a sari peste obstacole. Trebuie sa fiti foarte atenti deoarece drumul e plin de obstacole si daca Nu sariti peste ele va trebui sa inceperii jocul de la inceput. Trebuie sa fiti foarte atenti deoarece pe masura ce avansati, viteza lui Mario va creste si va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes. daca ajungeti departe cu mario veti primi puncte si ati putea intra in topul celor mai buni jucatori. Trebuie sa muncitori foarte mult pentru a intra in topul jucatorilor,deoarece este destul de dificil sa intrati in top. in acest joc veti avea afisat in partea de sus a ecranului punctele adunate. Ca sa aveti sanse sa intrati in top va trebui sa adunati de pe drum cat mai multe monede.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Alearga Iarna acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri mario winter run, jocuri cu alergari, jocuri de iarna, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4256 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Alearga Iarna, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Alearga Iarna!

Made by www.firstpixel.info