CAMIONUL CU 18 ROTI PUZZLE - JOCURI CU CAMIOANE

CAMIONUL CU 18 ROTI PUZZLE - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul cu 18 Roti Puzzle:
Camionul cu 18 Roti Puzzle este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria puzzleurilor numai aici pe jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea de facut un puzzle destul de dificil dar foarte frumos cu un camion cu 18 roti. Este unul din cele mai mari camioane din lume, de aceea s-a facut si un joc foarte palpitant cu el. In acest joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a rezolva acest puzzle, in primul rand inainte ca timpul sa se termine si in al doilea rand cat mai repede. Daca il rezolvati repede ati putea avea sanse mari sa intrati in topul celor mai buni jucatori, dar pentru asta trebuie sa munciti foarte mult. Va trebui sa folositi numai mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa puneti piesele la locul lor. Inainte sa incepeti puteti sa va alegeti nivelul de dificultate.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul cu 18 Roti Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane cu 18 roti, jocuri 18 wheeler jigsaw puzzle, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 12013 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul cu 18 Roti Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Camionul cu 18 Roti Puzzle!

Made by www.firstpixel.info