jocuri-friv.ro

SOLDATII LEGO - JOCURI LEGO

Publicitate

Maestrul Strop de Memorie Masina Extraterestrilor 3DLiv si Maddie DiferenteBaga Portocala in CosPou AdventuresNimereste Sagetile

Publicitate

SOLDATII LEGO - JOCURI LEGO

JOC ALEATOR

Descrierea jocului Soldatii Lego:
Noul joc cu Soldatii Lego este un joc de actiune cu impuscaturi ale soldatilor si militarilor, ale fortelor terestre de interventie si agentilor secreti lego pe care dorim sa ii prezentam in noul joc de copii oferit tuturor vizitatorilor Jocuri-Friv.ro in mod gratis si complet gratuit. Ceea ce conteaza cel mai mult in noul joc este sa gasesti solutiile necesare castigarii cator mai multor nivele de dificultate specifice fiecarui nivel de dificultate, sa treci de activitatile pe care fiecare soldat le are in noua misiune si de ce nu sa ajungi sa fi printre cei mai buni si mai puternici luptatori lego. Foloseste-ti armele lego in luptele si bataile pe care le ai, incearca sa ataci tot ceea ce e la orizont in fata ta si de ce nu sa dobori blocurile din piese lego intr-un timp cat mai scurt.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa tragi in blocurile lego si sa gasesti cheita magica.

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Soldatii Lego, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Publicitate

Citeste si comentariile prietenilor tai!

amdreri a spus 20.03.2014

Alt joc mai naspa na-ti putut face?

Andrei Pop a spus 08.03.2014

de ce nu se incarca ?

madalin a spus 12.01.2014

cel mai prost joc din univers

marius ciceu a spus 12.11.2013

prost nu se incarca

gabi a spus 27.08.2013

prost joc este super prost

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info