SOLDATII LEGO - JOCURI LEGO

Publicitate

SOLDATII LEGO - JOCURI LEGO

Cele mai populare JOCURI LEGO

Publicitate

Descrierea jocului Soldatii Lego:
Noul joc cu Soldatii Lego este un joc de actiune cu impuscaturi ale soldatilor si militarilor, ale fortelor terestre de interventie si agentilor secreti lego pe care dorim sa ii prezentam in noul joc de copii oferit tuturor vizitatorilor Jocuri-Friv.ro in mod gratis si complet gratuit. Ceea ce conteaza cel mai mult in noul joc este sa gasesti solutiile necesare castigarii cator mai multor nivele de dificultate specifice fiecarui nivel de dificultate, sa treci de activitatile pe care fiecare soldat le are in noua misiune si de ce nu sa ajungi sa fi printre cei mai buni si mai puternici luptatori lego. Foloseste-ti armele lego in luptele si bataile pe care le ai, incearca sa ataci tot ceea ce e la orizont in fata ta si de ce nu sa dobori blocurile din piese lego intr-un timp cat mai scurt.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa tragi in blocurile lego si sa gasesti cheita magica.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Soldatii Lego acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: lego space trap, jocuri lego minifigures, jocuri cu militari lego, jocuri cu soldati lego, jocuri cu oameni lego, jocuri lego cu oameni, jocuri lego cu agenti secreti, jocuri lego cu 3d, jocuri lego cu impuscaturi, jocuri lego cu misiuni, jocuri lego faine, jocuri lego frumoase, jocuri lego 2013, jocuri lego cu piese, jocuri lego cu arme, jocuri lego cu pistoale, jocuri lego noi, jocuri lego pentru baieti, jocuri lego flash, jocuri lego in 2, impuscaturi, in 2, jocuri lego, jocuri lego, lego, jocuri cu soldati, jocuri cu militari, jocuri cu oameni,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 35757 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Soldatii Lego, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

amdreri a spus 20.03.2014

Alt joc mai naspa na-ti putut face?

Andrei Pop a spus 08.03.2014

de ce nu se incarca ?

madalin a spus 12.01.2014

cel mai prost joc din univers

marius ciceu a spus 12.11.2013

prost nu se incarca

gabi a spus 27.08.2013

prost joc este super prost

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info