HAZEL MODA DE CRACIUN - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL MODA DE CRACIUN - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Moda De Craciun:
Hazel Moda De Craciun este un nou joc foarte frumos aparut in categoria bebelusilor numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara si anume www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de indemanare si agilitate deoarece numai asa o veti face fericita pe Hazel in ziua de Craciun. Fiecare nivel al jocului este contracronometru de aceea veti avea nevoie de agilitate pentru a va indeplini sarcinile la timp. Ca sa va dati seama cat de fericita este bebelusul Hazel puteti sa urmariti bara din partea de sus din stanga ecranului. Langa acea bara veti avea si cronometrul. In acest joc aveti nevoie de mouse pentru a va indeplini sarcinile. Pentru inceput trebuie sa va jucati cu Hazel, iar apoi sa o ajutati sa isi caute niste haine frumoase. Pentru ca nu gaseste nimic care sa ii placa la ea acasa, bebelusul se hotaraste sa mearga la cumapraturi. Acesta va fi al doilea nivel al jocului unde va trebui sa mergeti alaturi de bebelusul Hazel la cumparaturi.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Moda De Craciun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri baby hazel winter fashion, jocuri cu cumparaturi, jocuri de craciun, jocuri cu bebelusi noi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri cu bebelusi 2015, jocuri cu copii mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7763 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Moda De Craciun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Alina a spus 11.11.2017

ce dq e asta?

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info