MARIO CU SANIA LUI MOS CRACIUN - JOCURI CU MARIO

MARIO CU SANIA LUI MOS CRACIUN - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario cu Sania lui Mos Craciun:
Mario cu Sania lui Mos Craciun este un nou joc de aventura aparut in categoria jocurilor cu Mario, numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate deoarece numai asa veti reusi sa adunati multe puncte. In acest joc veti fi cu Mario care conduce sania lui Mos Craciun. Trebuie sa zburati si sa adunati cadourile pierdute de Mos Craciun. Dupa ce adunati mai multe cadouri trebuie sa le duceti la sacul rosu. Aveti grija deoarece prin aer sunt mult inamici a lui MArio si trebuie sa fiti atenti sa nu intrati in ei. Daca intrati in obstacole sau in inamici veti pierde o viata si daca ti se termina toate vietile va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Incercati sa adunati cat mai multe cadouri deoarece asa ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare cu Mario.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario cu Sania lui Mos Craciun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri santa mario adventure, jocuri cu sanii, jocuri cu cadouri, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4329 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario cu Sania lui Mos Craciun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario cu Sania lui Mos Craciun!

Made by www.firstpixel.info