MARIO CU MASINA - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario cu Masina:
Mario cu Masina este un joc foarte frumos aparut in categoria masinilor care iti va testa indemanarea si agilitatea la volan. In acest joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a termina jocul cu succes. Ca sa reusiti aceasta performanta trebuie sa parcurgeti toate traseele pe rand cu noua masina a lui Mario. Pare simplu, dar nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si aveti mult de condus pana sa terminati jocul. Ca sa nu jucati degeaba incercati sa adunati de pe drum cat mai multe bonusuri deoarece veti primi puncte. Daca va descurcati bine si adunati multe puncte ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Va trebui sa fiti foarte atenti deoarece drumul este foarte accidentat si daca va grabiti riscati sa va rastruanti cu masina si sa pierdeti o viata. cand pierdeti o viata incepeti nivelul de la inceput, dar daca vi se termina cele trei vieti va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario cu Masina acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri mario express, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 8170 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario cu Masina, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario cu Masina!

Made by www.firstpixel.info