CAMIONUL DE MARE TONAJ - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul de Mare Tonaj:
Camionul de Mare Tonaj este un nou joc de parcat aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea la volan. Inainte sa incepeti jocul puteti sa va alegeti culoarea camionul pe care il conduceti, pentru a-l face frumos. In acest joc veti avea nevoie de sageti cu ajutorul carora trebuie sa conduceti camionul de tractare. Inainte sa incepeti jocul va va aparea pe ecran o harta care va va arata pozitia voastra in oras si locul de parcare la care trebuie sa ajungeti. Harta va disparea si va trebui sa porniti catre locul de parcare. O sageata rosie va va arata pe unde trebuie sa mergeti dar daca nu gasiti lovul de parcare puteti sa verificati din nou harta, apasand pe butonul m din partea de jos a ecranului. In acest joc veti fi cronometrat deci dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge repede la parcare. Daca scoateti un timp bun veti primi mai multe puncte si asa ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul de Mare Tonaj acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane de tractare, jocuri cu camioane de mare tonaj, heaby tow truck 3, jocuri de parcat camioane, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 19058 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul de Mare Tonaj, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andrei a spus 11.06.2016

andreio

ionut a spus 04.06.2016

e tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info