AVIONUL ARMATEI - JOCURI CU AVIOANE

AVIONUL ARMATEI - JOCURI CU AVIOANE

Cele mai populare JOCURI CU AVIOANE

Descrierea jocului Avionul Armatei:
Avionul Armatei este un nou joc de actiune aparut pe site-ul nostru, numai aici in categoria avioanelor de lupta. In acest joc veti pilota un avion foarte puternic al armatei si trebuie sa va indepliniti misiunile din fiecare nivel pentru a termina jocul cu succes. La inceput este destul de usor deoarece trebuie sa distrugeti tinta mov. Primul nivel este mai mult de antrenament, te va ajuta sa inveti sa pilotezi avionul de lupta si sa tragi cu arma in tinta. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole car eiti vor da mari batai de cap si va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes. In acest joc veti avea nevoie numai de sageti cu ajutorul carora trebuie sa pilotati avionul. Pentru a porni motorul si pentru a accelera veti avea nevoie de tasta v iar pentru a incetinii veti avea nevoie de tasta c. Cu ajutorul tastei space trebuie sa trageti cu armele din dotare ale avionului.

Instructiuni: folositi v pentru a porni motorul, sagetile pentru a pilota, c pentru a incetinii si space pentru a trage
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Avionul Armatei acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu avioane 3d, squadron angels, jocuri cu avioane de armata, jocuri cu armata, jocuri cu avioane de lupta, jocuri cu avioane noi, jocuri cu avioane 2015, jocuri cu piloti,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 31459 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Avionul Armatei, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

hdffdhf a spus 17.03.2016

dfnhdfdh

cristi a spus 21.01.2016

coll

iob a spus 06.08.2015

tare

jfjhfh a spus 06.04.2015

foarte frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info