MARIO AVENTURA EXTREMA - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Aventura Extrema:
Mario Aventura Extrema este un nou joc de aventura aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa il ajutati pe Mario sa gaseasca iesirea din fiecare nivel. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa munciti foarte mult pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Va trebui sa fiti foarte atenti la instructiunile primite la inceputul jocului, deoarece va vor spune exact ce trebuie sa faceti si asa va veti indeplini sarcinile mult mai repede. Va trebui sa gasiti iesirea din fiecare nivel, adica o usa, dar inainte sa mergeti la ea trebuie sa cautati cheia care o va deschide. Este destul de dificil deoarece drumul e plin de obstacole de care trebuie sa va feriti. Daca intrati in obstacole veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu Mario si lasati-ne un comentariu cu parerea voastra desre site-ul nostru.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Aventura Extrema acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: mario new extreme 3, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7414 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Aventura Extrema, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Aventura Extrema!

Made by www.firstpixel.info