MOS CRACIUN IN ACTIUNE - JOCURI CU MOS CRACIUN

MOS CRACIUN IN ACTIUNE - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Descrierea jocului Mos Craciun in Actiune:
Mos Craciun in Actiune este un joc palpitant de actiune aparut pe site-ul nostru care iti va testa indemanarea si agilitatea, deoarece numai cu aceste calitati veti reusi sa va invingeti inamicii din fiecare nivel. Va trebui sa fiti foarte atenti sa nu intrati in ei deoarece veti pierde o viata si daca ti se termina toate vietile va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Vietile sunt afisate in partea de sus in stanga ecranului, in timp ce in partea dreapta a ecranului veti avea punctele adunate, iar in centrul ecranului veti avea cronometrul. Fiecare nivel este contracronometru si daca nu va indepliniti obiectivul inainte ca timpul sa se scurga veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In acest joc trebuie sa va deplasati cu sagetile si sa trageti in inamici cu tasta space pana se transforma intr-o bila de gheata.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare si space pentru atac
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mos Craciun in Actiune acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: deep freeze, jocuri de iarna, cu jocuri cu mos craciun noi, jocuri de craciun, jocuri de sarbatoare, jocuri cu cadouri, jocuri cu mos craciun 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 23185 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mos Craciun in Actiune, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mos Craciun in Actiune!

Made by www.firstpixel.info