CURSE CU CAMIOANE 2 - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Curse cu Camioane 2:
Curse cu Camioane 2 este un joc palpitant aparut in categoria camioanelor numai aici pe jocuri-friv.ro, cel mai bun site de jocuri din tara. In acest joc va trebui sa conduceti un camion pana la linia de sosire. Nu e suficient sa ajungeti in siguranta la linia de sosire, deoarece aceasta este o cursa deci trebuie sa ajungeti primul la linia de sosire. Veti concura cu inca patru camionae deci trebuie sa dati tot ce aveti mai bun ca sa le depasiti. In acest joc veti avea nevoie numai de sageti cu ajutorul carora trebuie sa conduceti camionul. In partea de jos in stanga ecranului va fi scrisa viteza cu care va deplasati cu camionul de curse. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de curse 3d si lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre camioane. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de adversari tot mai buni si va fi din ce in ce mai dificil sa ajungeti primul la linia de sosire.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse cu Camioane 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: truck racing 2, jocuri cu intreceri, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 27185 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse cu Camioane 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

silviu a spus 18.07.2016

imi place jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info