STEVE ESTE MURDAR - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Steve Este Murdar:
Steve Este Murdar este un nou joc personal realizat de echipa jocuri-friv, care iti va testa indemanarea si perspicacitatea. In acest joc il aveti in prim plan pe eroul nostru din jocurile minecraft si anume personajul Steve. Acesta este foarte murdar si scopul acestui joc este sa il spalati ca sa fie curat. Desi pare simplu la prima vedere nu va grabiti sa judecati, deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa munciti foarte mult pentru a va indeplini obiectivul cu succes. In acest joc veti fi punctat in functie de cat de bine il curatati pe Steve de aceea va sugerez sa lucrati cu atentie si sa nu va grabiti astfel incat sa adunati cat mai multe puncte. Punctele sunt foarte importante in acest joc deoarece daca va descurcati bine ati putea intra in topul celor mai buni jucatori. Numai cei mai buni reusesc aceasta performanta deci straduiti-va sa intrati si voi in top. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse pentru a folosi ustensilele din baie ca sa curatati hainele si pielea lui Steve.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Steve Este Murdar acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: messy steve from minecraft, jocuri cu steve, jocuri de spalat, jocuri de curatat, jocuri minecraft 2015, jocuri minecraft noi, jocuri minecraft multiplayer, jocuri minecraft online, jocuri minecraft 2, jocuri de facut curat, jocuri de spalat,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 29837 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Steve Este Murdar, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

livia a spus 27.07.2016

muinto legal

iRaphahell a spus 20.03.2016

esre bun

harcan denisa a spus 26.02.2015

frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info